Sziasztok bloggerek! Bocsi, hogy csak most jelentkezem a hétvégi eseményekkel kapcsolatban, de nem volt időm frissíteni! Na de a lényeg hogy itt vagyok, s ha már itt vagyok elmesélem és szemléltetem, mi is történt velünk a hétvégén!:)
Péntekkel indult a hétvége, amikor is este Godzi barátom 22. szülinapját ünnepeltük! Hát mit ne mondjak, meg lett ünnepelve rendesen!:D Fél 10-kor rajtoltunk el Atesztól. Első állomás a tarhosi vendéglátóegység volt, ahol elfogyasztottunk 1-2 sört, meg 1-2 rövidet, majd célbavettük a bélmegyeri Dance Klubot! Nem sokkal jártunk 11 óra után amikor kiértünk Bélmegyerre, ahol már Dj Oli kománk nagyban alapozott! Ami ezek után történt, arról nekem is csak a képek mesélnek!:D (Amelyek még ma este felkerülnek);)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://djlorand.blog.hu/api/trackback/id/tr721498622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása