Egy hét Olaszországban

 2009.08.23. 21:15

Ciao Bloggerek!:) Eltelt kicsit több mint 1 hét az utolsó jelentkezésem óta. Ennek oka, hogy az utóbbi hetet Olaszországban töltöttem Torino-tól nem messze egy kis városban, ami végülis csak ottani voszonylatban kicsi!:)

Augusztus 22-én szombaton, hajnal 4kor indultunk Tarhosról, és este 10 után érkeztünk meg Olaszországba, azon belül Torino-tól nem messze egy kis városba, Alessandriá-ba! Fáradt voltam ami nem csoda, így kis kaja és zuhany után lefeküdtem! Azt még el kell mondanom, hogy csodálatos volt az út odefelé. Megérte a fáradtságot a sok gyönyörű völgy, és fennsík látványa Ausztria és Olaszország hegyei közt! Kb. 50-60 alagúton át vezetett az utunk, végig autópályán egészen Alessandriáig. Nagy élmény személygépkocsival megtenni az utat.

A hét első felében a tengerpart, a hűs habok, a napozás, játszotta a főszerepet! Lakhelyünktől nem messze feküdt Genova és Albisola városa, gyönyörű tengerparttal és sétálóutcákkal! Bejártuk ezeket is, csakúgy mint Alessandriát és Torino környékét a hét második felében! Ez az 1 hét még jobban megszerettette velem, Olaszországot, az olasz mentalitást és az olasz életet!:) Nagyon jellemző az olaszokra az életszeretet, a vidámság. Nehéz találni "depis" egyéneket. A fagyi, a pizza, esetleg a millió féle tészta teszi ezt velük?! Nem tudni. Mindenesetre ezekben az ételekben és édességekben biztos, hogy ők a legnagyobbak!! Egész héten kísérletezgettem az ételekkel, italokkal és hát egy rossz szavam nem lehet egyikre sem! Tökéletes egyszerűen minden:) Köszönöm ezt a csodás hetet Olaszországnak, na és persze unokabátyámnak! " Gracije Italia"
 

(Hamarosan képalbum az olaszországi 1 hétről itt a blogon!!:) )
 

A bejegyzés trackback címe:

https://djlorand.blog.hu/api/trackback/id/tr371333469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása