A hétvége rövid krónikája

 2009.09.07. 21:18

Üdvözlet Bloggerek!:) Újra itt van egy általam "imádott" hétfő, és ha már hétfő akkor az azt jelenti, hogy túl vagyunk egy újabb hétvégén. Egy elég zsúfolt hétvégén! Pénteken suli után páran kinéztünk Szanazugba, úgymond "nyári uccsó fürdésként". Jó volt mert senki nem volt a strandon, így elfértünk, de a vízhőmérséklettel nem voltam megelégedve!:D 

Este Békés felé vettük az irányt, egy kicsit "lightolódni". Nos ennek a "lightolódásnak" elég csúnya ivászat lett a vége a viharban, így ezt nem taglalnám tovább!:D

Szombat este a svéd labdarúgó válogatott érdekes győzelme miatt nyúltunk sokan az alkoholhoz. Így legalább volt mire fogni, ugyanakkor a meccs miatti "depi" egész éjszaka rajtam volt! Na de eltelt az uccsó lightos hétvége is. Most hétvégétől már meló ezerrel!
Időközben 99%-osan be lett fejezve a Road Star dj pultja, erről képeket is láthattok a holnapi bejegyzésemben!:) Addig is jót ne halljak!;)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://djlorand.blog.hu/api/trackback/id/tr141366933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása