Indul a hétvége...

 2009.08.14. 13:37

Péntek van ami azt jelenti, hogy indul a hétvége és a felhőtlen bulizás, ami igazából most nem egészen felhőtlen, mivel szakad az eső! A mai és a holnapi estére is van egy tuti bulitippem ahogy már ezeket leírtam:

Ma este: CLUB FÁRAÓ GYOMAENDRŐD, NYÁRI BONUS PARTY DRED-el és DORIS-al, valamint Velem és Szege Dee barátommal!!

Holnap este: ROAD STAR DISCO TARHOS, JIM BEAM PARTY, Házigazda: DJ LÓRÁND (vagyis én:) )
 

A tarhosi bulihoz még fűződik 1-2 történet! Szerda este indultunk plakátolni a Road Star bulit. Bélmegyer majd Békés volt az útirány. Békésen nem mindennapi dolog történt az éjszakában! Épp a buszpályaudvaron ragasztkadtunk amikor Godzi barátom egy musical hirdetést elolvasva hangosan kiejtette az egyik kisebbségi nép nevét! Egyszer csak futólépésben közeledett Zoli (Zoli=Godzi) felé e nép egyik "ifjú" gyermeke! Mi is visszarohantunk Godzi védelmére nehogy itt megverjék már!:) Mire visszaértünk kb. 10 fős kiabálós csoport vette körül a mi Zolinkat! Ebből 9 leszarta az egészet, de az örökifjú titánunknak csak nagy volt a szája, mi közben azt is közölte h Tomit ismeri s velünk semmi baja! Ezután a 10 fős csoportból hirtelen csak a nagyszájú barátunk maradt, és mily meglepő hirtelen a harag is elmúlt és szinte puszipajtásokként búcsúztak el egymástól! A történet végére hozzátenném h Zoli barátom megnyilvánulásában semmilyen rasszista vagy egyéb szándék nem volt, csupán egy musical hirdetés címétolvasta fel hangosan! A félreértésekért elnézést kérünk!

(Godzi - a képen - értetlenül állt az események és a kijelentés láttán-hallatán:D )

A csütörtöki nap kocsikázással és szereléssel telt! Délelőtt elmentünk a scannerekért meg stb. cuccokat venni ami kellet ,hogy a fénytechnikát felszereljük a Road Star-ban!
Este 9-fél10 körül végeztünk is! A scannerek a helyükön, kábelek fent! Már csak a hangtechnika hiányzik ami szombat délelőtt kerül a helyére! Ezután már csak a bulizók kellenek szombat éjszaka, a hatalmas Jim Beam party-ra! Csütörtökön szerelés után még El Bandy és Atesz barátommal benéztünk a fiatalok kedvelt csütörtöki helyére, a Narancs Klubba!! Szokásos heringparty volt, ésmivel vezettem nem bírtam sokáig! Fél-2 kor ott hagytam őket és hazajöttem....

A bejegyzés trackback címe:

https://djlorand.blog.hu/api/trackback/id/tr431309165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása